0 Destinasjoner/ ReisetipsI , ,

20 tips til hva du kan gjøre på Beitostølen

10 tips til hva du kan gjøre på Beitostølen, langrennsspor mot skyfri himmel. Urbantoglandlig

Til fjellandsbyen Beitostølen kan du komme som småbarnsforeldre, besteforeldre, ungdommer, kjærestepar og single, musikalske og umusikalske. Vanlige mennesker med ulik bakgrunn altså.

Som du allerede sikkert har merket deg, så har Tor og jeg Beitostølen i vårt hjerte. Det er flere grunner til at vi bruker stedet når vi skal ha noen fine feriedager med friluftsopplevelser. Samtidig som jeg i dette innlegget gir deg noen stikkord som er viktig for vårt valg av Beitostølen som reisemål, så har jeg linket til innlegg jeg har skrevet om våre opplevelser i fjellheimen.

Foto 5: Aktvitet i slalåmbakken, Beitostølen

20 tips til hva du kan gjøre i fjellandsbyen Beitostølen

Sånn kan jeg holde på. Det er så utrolig mye å velge mellom, og for folk i alle aldre. 

Deilig forrett på restauranten Bare Kos, Beitostølen

Når du har vært på skitur, stått i slalåmbakken eller vært på fottur i fjellet hele dagen, da smaker det godt med en av rettene på restauranten Bare Kos som du kan se mer av her. Det finnes restauranter for enhver smak her på Beitostølen. Denne er dog helt spesiell, både i uttrykk og smak. 

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til høyre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: