Omtale

Supergli på felleski innover Garlislettene - Signalfjellet til Beitostølen, Bitihorn

Januar 2019

Hei Mette, 

Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med deg som blogger. Du er utrolig dyktig til å finne gode vinklinger på blogginnleggene.
Du skriver et språk som er lett å lese, og du tar gode bilder.

Blogginnleggene dine deler vi i våre markedskanaler og sosiale medier, og de blir godt mottatt av leserne. Blogginnleggene dine skaper god deling, og de når gjerne 30.000 personer.

Vi er også svært tilfreds med hvordan du organiserte BloggerWeekend’en nå i januar, der du med din kunnskap og ditt nettverk fant dyktige bloggere som har levert populære blogger i løpet av januar.

Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med deg.

Med vennlig hilsen
Atle Hovi
Direktør
Beitostølen Resort
T. 99581000
www.beitostolen.com

Omtale og et innleggs rekkevidde

Det er alltid stas når det jeg skriver om og viser fram på reisebloggen Urbantoglandlig.no bli verdsatt på denne måten. Enkelte innlegg som jeg har skrevet etter ferieturer til Beitostølen har blitt delt over 1000 ganger. Hvis dette for eksempel multipliseres med 100 (som er et tenkt minimum man har av venner på Facebook) så når det ut til 100.000 mennesker. Det kan fortelle litt av reklameeffekten et slikt innlegg har for en destinasjon. (Siste avsnitt er lagt til av Mette i Urbantoglandlig)

Her kan du se mer om bisol, et naturfenomen jeg oppdaget en vakker vinterdag på Beitostølen

%d bloggere liker dette: