Om meg

Om Mette i urbantoglandlig

Hei!

Så hyggelig at du titter innom urbantoglandlig, reisebloggen som drives av den reiselystne Mette. Jeg er utdannet eiendomsmegler MNEF og bor på Kråkerøy i Fredrikstad.

På urbantoglandlig vil du få se bilder og gode historier om reiser vi gjør urbant og landlig, høyt og lavt, både i inn- og utland. Dessuten faktaopplysninger og reisetips. Reisene vi er på vil jeg si passer for småbarnsforeldre, besteforeldre, kjærestepar og single, musikalske og umusikalske. Vanlige mennesker med ulik bakgrunn altså.

Mer om meg og mine reiser

Det er ingen tvil om at jeg har en spesiell forkjærlighet for det vakre fedrelandet mitt, Norge. Så en del turer legges til både sjø og fjell her.

Noen få, utvalgte gjestebloggere får slippe til med innlegg på urbantoglandlig for at du skal oppleve en blogg med variert og godt innhold.

I 2017 er det 25 år siden sist jeg var på bilferie gjennom Europa, så det var med stor entusiasme, ja på grensen til det euforiske at vi la ferieturen nedover Europa i 2017. Gjennom 8 land med ende-destinasjon Sør-Frankrike. Det ga mersmak!!

Jeg er godt voksen og har mer erfaring fra eiendomsbransjen enn reiselivet. Men brått har jeg blitt bitt av reisebasillen. Ikke det at jeg ikke har likt å farte rundt tidligere, men grunnet helsetilstand har det ikke latt seg gjøre i så stort omfang som det gjør nå for tiden.

Jeg håper du vil finne god inspirasjon og noen reise-fristelser på bloggen.

Ikke nøl med å legge igjen spørsmål eller kommentarer du måtte ha, på sidene mine. Det setter jeg stor pris på.

Samarbeid

Noen lesere har nok lagt merke til at det noen ganger står betalt opphold, annonse, samarbeid eller liknende i blogginnleggene mine. Jeg har nemlig endel samarbeid med ulike aktører innen reiseliv, og da er det et krav om at bloggere skal merke innleggene. Det betyr ikke at meningene mine kan kjøpes. Jeg skriver alltid det jeg mener.

For presse og bedrifter

Om du ønsker å komme i kontakt med meg for:

  • intervju om reiser for godt voksne
  • oppdrag – tilbud om reiser som blir presentert i blogg og andre sosiale medier
  • betalt omtale i bloggpost
  • reklame

så ta kontakt med meg på e-post [email protected] eller telefon 98053231

%d bloggere liker dette: