0 Destinasjoner/ ReisetipsI

De 10 mest leste innleggene i 2018 på Urbantoglandlig

Annecy med Europas reneste innsjø. Mot Palais de l’Isle,

Når du skriver blogg har du uante muligheter til å analysere og sjekke hva du som leser helst ønsker deg fra meg i reisebloggen Urbantoglandlig.

Jeg skriver jo tross alt fordi jeg har et ønske om at:

 • Du skal kunne hente inspirasjon til egne reiser
 • Jeg vil at du skal ha noe fint å hvile øynene på og noe interessant å lese om mens du stikker innom bloggen
 • Du liker stedene jeg besøker 

Jeg liker å gå gjennom analysen på slutten av året for å se hva jeg har gjort og hva som har fungert. Det betyr en stor gjennomgang hvor jeg går over målene jeg har satt meg og ser på om jeg nådde dem.  Jeg setter meg også nye mål for året som kommer.

Her ser du de 10 mest leste innleggene i 2019 i urbantoglandlig. Sanary-sur-mer i Provence, kystby. Fargerike trebåter.

Sanary-sur-mer er bare en av de fine stedene vi oppdaget i Provence for første gang i september 2018

Her har du linker til de 10 mest leste innleggene i 2018

Det er utrolig mye mer som viser seg å være av interesse for deg, men jeg har bestemt meg for å begrense meg til de aller mest leste innleggene. Du er velkommen til å ta en titt, en slags reprise om du vil!

 1. Bisol – naturfenomenet jeg så på Beitostølen
 2. En alminnelig soldag på stranden langs den franske riviera
 3. Sanary-sur-mer, en pittoresk kystby i Provence
 4. Nordlys – Aurora borealis – et fantastisk naturfenomen
 5. Hvordan gikk det med Katthult – etter Emil i Lønneberget?
 6. Annecy med Europas reneste innsjø, også kalt Alpenes Venezia
 7. På høsttur i fjellet på Beitostølen – det bader i farger akkurat nå
 8. Jomfruturen med bobilen vår Hjalmar gikk til Grebbestad
 9. Uppgrenna Naturhus – der Vättern møter Middelhavet
 10. Kanefart på Beitostølen – for en koselig opplevelse!

Vi har allerede noen planer for reiseaktivitet i 2019. Den første turen går til Beitostølen, en langhelg rett over nyttår. Deretter blir det en uke på Beitostølen med besøksbarnet vårt i vinterferien. Den store turen vi planlegger for sommeren 2019 med den nyinnkjøpte bobilen vår, Hjalmar, er til Nord-Italia rundt Como-sjøen. Det er bare å henge på, så får du informasjon og reiseskriblerier etter hvert.

Jeg ønsker deg av hjertet et velsignet godt nytt år, så ses vi plutselig her på bloggen!

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til høyre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: