2 GenereltI

De 10 mest leste artikler på Urbantoglandlig 2019

Et av 10 mest leste artikler på Urbantoglandlig 2019

Når du skriver blogg har du uante muligheter til å analysere og sjekke hva du som leser helst ønsker deg fra meg i reisebloggen Urbantoglandlig. Her kan du se de 10 mest leste artikler på Urbantoglandlig 2019.

Jeg skriver jo tross alt fordi jeg har et ønske om at:

 • Du skal kunne hente inspirasjon til egne reiser
 • Jeg vil at du skal ha noe fint å hvile øynene på og noe interessant å lese om mens du stikker innom bloggen
 • Du som har helsemessige utfordringer og som gjerne vil reise likevel skal finne din vei. Bobilferie har blitt det ultimate reiseredskapet for meg.
 • Du liker stedene jeg besøker

Jeg liker å gå gjennom analysen på slutten av året for å se hva jeg har gjort det siste året og hva som har fungert. Det betyr en stor gjennomgang hvor jeg går gjennom målene jeg har satt meg og ser på om jeg nådde dem. Jeg setter meg også nye mål for året som kommer.

Brimi sæter - et av de mest leste artikler på Urbantoglandlig 2019 IMG_2929 (2)-min
Utsikt over Tessvatnet fra Brimi sæter

Her har du linker til de 10 mest leste artikler på Urbantoglandlig 2019:

Det er utrolig mye mer som viser seg å være av interesse for deg som leser, men jeg har bestemt meg for å begrense meg til et utvalg av de aller mest leste innleggene. Du er velkommen til å ta en titt, en slags reprise om du vil!

 1. Supergli innover familievennlige skiløyper på Garli
 2. Reisen til Røros – en juledrøm blir virkelig
 3. Snøskulpturene på Beitostølen har du aldri sett maken til!
 4. Er Celle i Tyskland et eventyr, eller er det en by?
 5. Rystende og tankevekkende besøk hos stammefolk i Etiopia
 6. Den historiske perlen – Gamlebyen Hotell, Fredrikstad
 7. Kommer den vakre uthavnen Svinør på Unescos verdensarvliste?
 8. På bobilferie i Norge for første gang – reiseruten
 9. På Brimi sæter spiste vi skråpå-tå med kulturhistorie attåt
 10. Synshorn 1475 MOH – Jotunheimen, en vakker høstdag

Alle artikler for ferieturene våre i 2019 er ennå ikke publisert, men allerede nå har vi noen planer for reiseaktiviteten i 2020. Den første turen går mest sannsynlig til Beitostølen, en uke mens det ennå er vinter og skiføre. Den store turen vi planlegger for sommeren 2020 med Hjalmar-bobil, er gjennom Europa til Nord-Italia, Hellas og Frankrike. Her snakker vi 4 ukers ferie. Det er bare å henge på, så får du informasjon og reiseskriblerier etter hvert. Og som alltid reiser vi urbantoglandlig, kremt!

Jeg ønsker deg av hjertet et velsignet godt nytt år, så ses vi plutselig her på bloggen!

Ønsker du å gi og motta tips til reiser rundt i verden, kan du melde deg inn i Facebookgruppen Reisetips her.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

2 Kommentarer

 • Svar
  OnTripDK
  29. desember 2019 at 10:59

  Dejligt rejseår du har haft Mette og rigtig godt Nytår til dig. Jeg håber, at helbredet bliver bedre og jeg glæder mig til at følge dig i 2020.

  /Annette

  • Svar
   Mette Gry Larsen
   29. desember 2019 at 18:27

   Takk og et godt nyttår til deg også, Annette. Jeg gleder meg til hva 2020 vil bringe av nye reiseopplevelser og -gleder. Spennende å være gjensidige følgesvenner. Mette

  Legg inn en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  %d bloggere liker dette: