0 Destinasjoner/ ReisetipsI , , ,

Minst 11 populære opplevelser nær Victoria Falls, Zimbabwe

Dyreliv, flodhest, Victoria Falls

Det er mange spennende aktiviteter du kan oppleve ved Victoria Falls. Stedet som ligger mellom Zambia og Zimbabwe i Afrika. Her kan du være med på safari med variert dyreliv, fiske, daglige utflukter m.m. I dette innlegget får du flere alternativer, enkelte med lenker til aktiviteten.

En spennende opplevelse nær Victoria Falls

Du kan også være med på cruise ved solnedgang hvor du får rik anledning til å fotografere dyrelivet langs elvebredden. Du får se et mangfold som du sent vil glemme. Nederst på siden finner du en oversikt som kan være fin å orientere seg etter når du planlegger en reise til Zimbabwe og Victoria Falls. 

//Gjesteskribent Per Christian W. Brastad

Dyreliv, elefanter ved Victoria Falls

Her er vi i Botswana, rett ved grensen til Zimbabwe, i elven som renner mellom disse landene og Zambia. Det er kun en times kjøring fra Victoria Falls, så det er en ypperlig dagsutflukt.

Lyst til sjekke ut hvordan du kan få et adrenalkick i Zimbabwe? Sjekk ut denne artikkelen – Victoria Falls – Adrenalinkick i Zimbabwe! Forørvrig skrevet av samme gjesteblogger som denne artikkelen

Dyrelis, løver i lek, Victoria Falls
Kollasj, utvalgte blomster ved Victoria Falls
Afrikanske dansere, Victoria Falls

Hvem vil ikke oppleve gledesfylte, afrikanske dansere, med deres iboende rytmesans og musikalitet. Her ser du dansere i Chobe, Botswana.

Utsikt fra Victoria Falls Hotel

I Facebookgruppen min, Reistips fra Norske reisebloggere, får du reisetips fra hele verden. Her kan du også spørre om tips! Meld deg gjerne inn her!

Eksteriør og interiør fra Victoria falls Hotell

Populære aktiviteter ved Victoria Falls

  • Tur med guide ved fossefallet Victoria Falls og turer i nasjonalparker m.m. i Zimbabwe
  • Livingstone Island & Devils Pool (åpen fra rundt midten av juli til slutten av januar)
  • Fulldags utflukt til Chobe National Park, Botswana – Her finnes det veldig mange elefanter! samt mange andre dyr.
  • Fulldags utflukt til Hwange National Park, Zimbabwe – bl.a. kjent for flere typer kattedyr og sine store flokker med elefanter.
  • Bungy Jumping – Et strikkhopp på 111 meter med Victoria Falls som bakgrunn og Zambezi elven under, er ikke bare dette et skikkelig mage-sug, men også en vakker opplevelse.
  • Fiske i Zambezi elven – Forsøk deg på kjente og spennende fisketyper som Tigerfish, Bream eller Tilapia.
  • Helikopter over Victoria Falls – Ta turen opp i luften og se området fra fugleperspektiv.
  • Royal Livingstone Express – reis tilbake til damptogets tid og nyt en flott middag om bord et storslagent gammeldags damptog med god stemning.
  • Afternoon Tea på Victoria Falls Hotel – Den «gamle damen» fra 1904 byr på Afternoon Tea i vakre omgivelser. Her kan du sitte i hagen og se «røyken» fra fossefallet og på broen mellom Zambia og Zimbabwe. I tillegg kan du se vortesvinene som stikker innom og holder den store gressplenen nyklippet og fin.

Tekst/foto: Gjesteskribent for reisebloggen Urbant og landlig, Per Christian W. Brastad

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for reisetips! Lettvinn måte å holde seg oppdatert på alle mine reiseskildringer og -tips i inn- og utland. Du finner skjemaet på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: