0 DestinasjonerI , ,

10 herlige tips til å bo på familievennlige Beitostølen

Bo godt året rundt på Beitostølen -Utsikt fra leil

Det er mange valgmuligheter når du skal bo på familievennlige Beitostølen. I denne artikkelen skal du få 10 gode tips til herlige overnattingssteder i denne flotte fjellandsbyen.

Når du først har besøkt Beitostølen en gang, er det bare å tenke fremover og planlegge neste tur hit. Det er slik det fungerer når du først har fått smaken på denne flotte fjellandsbyen (smiler).

//Reklame for Beitostølen Resort

Et av våre yndlingssteder er Beitostølen. Stedet som har så mye å by på i alle sesonger. Jeg har skrevet mye om våre turer hit sommer, høst og vinter.

Opplevelsene står i kø, noe vi nyter til fulle. Fjellturer som er tilgjengelig for de alle fleste, skimuligheter, litt kultur og for ikke å snakke om gourmet-tilbudet som er nytt av året.

Nok snakk om alt jeg har lyst til å vise deg, for i denne artikkelen er det bomulighetene som tilbys og er tilgjengelig for folk flest jeg vil vise deg.

Vinterferien 2020 var vi så heldige å få prøve ut det nyeste av det nye når det gjelder bo- og overnattingstilbud på Beitostølen. Jeg snakker om Riddertunet som ligger herlig plassert bak selve fjellandsbyens handlegate.

Mot slalombakken fra et soverom på Riddertunet
Kveldsstemning mot slalombakken fra Riddertunet
Fra leilighetene i Riddertunet er det utsikt, både i bak- og forkant

Mot sentrum av Beitostølen fra leil på Riddertunet
Bo godt året rundt på Beitostølen - utsikt

Fra stuen kan du bevege deg rett ut på en veranda/balkong med intet mindre enn panoramautsikt mot sentrum og mange av fjellene som omkranser Beitostølen, slik som Mugnetind og Slettefjell blant flere andre.

Hva du kan tenke på når du skal bo på familievennlige Beitostølen

Som jeg har snakket om flere ganger i mine artikler fra denne herlig fjellandsbyen så har vi feriert her i mange år nå. Tor (mannen min) har benyttet fjellandsbyen helt tilbake til 1970-tallet. Det betyr at vi har erfaring fra uttallige boforhold her. Noe jeg vil nevne lenger ned i artikkelen.

Bo godt året rundt på Beitostølen - stuen i leil på Riddertunet
Slik kan du bo når du skal feriere på barnevennlige Beitostølen
Stuen i leil på Riddertunet Beitostølen
Kjøkkenet i leiligheten i Riddertunet

Nå er det først og fremst de fantastiske fasilitetene som det nyoppførte Riddertunet har å by på jeg har lyst til å fortelle deg om.

Eiendomsmegleren i meg sitter løst når jeg tar nye bygninger i nærmere øyesyn. Jeg har god erfaring fra visninger og salg av uttallige bygg, både private og næringsrelaterte sådanne.

En detlaj fra leil på Riddertunet Beitostølen

Vi kjører inn i underetasjen med parkeringsplass som er knyttet opp til leiligheten hvor vi skal bo. Her snakker vi å kunne gå tørrskodd fra bilen, inn i heisen og rett opp til den aktuelle leiligheten. Det er utrolig deilig når vi har kjørt langt og lenge fra Fredrikstad, og har mye bagasje, med tanke på at vi legger oss til her en hel vinterferieuke.

På samme nivå som leiligheten medfølger det en bod til alt skiutstyr

For en luksus. Tidligere har vi vært vant til å ha alt skiutstyret liggende i takboksen og i bagasjerommet på bilen. Nå kunne vi klargjøre skiutstyret rett ved leiligheten, ta heisen ned og gå de få meterne bort i skibakken.

Leiligheten har 3 soverom og 2 bad

Entreen er romslig med god plass til å sette fra seg sko- og yttertøy. Det er 3 soverom hvorav to har dobbelsenger og ett har familiekøye. Fra det ene soverommet er det direkte inngang til eget bad. Det er også et bad med vaskemaskin med inngang fra entreen.

Jeg kan tilføye at det også er leiligheter med 2 soverom i Riddertunet. Da vi var her i august 2020, snakket jeg med noen vennepar i naboleiligheten som var i dette leilighetskomplekset for første gang. De var tre par, og leide en stor leilighet med 3 soverom. De var superfornøyde med leiligheten og selvfølgelig alle de muligheter til opplevelser som du kan velge og vrake i i denne herlige fjellandsbyen, Beitostølen.

Bo godt året rundt på Beitostølen. Det minste badet i leiligheten på Riddertunet
Baderom tilknyttet et av soverommene
Det største badet i leili på Riddertunet
Baderom nummer to
Detalj fra et bad, Riddertunet Beitostølen
Bo godt året rundt på Beitostølen - stuen i leliligheten

Fra gangarealet åpenbarer det seg en lys og stor stue inkludert et romslig kjøkken. Fra dette rommet kan du stige ut på en deilig veranda med panoramautsikt. Den løsningen er jeg bare så fornøyd med.

Å kunne bo med utsikt over Beitostølen er en høydare

Med noen helsemessige utfordringer kan jeg i denne leiligheten heldigvis legge inn hviledager hvor jeg kan nyte lunsjen ute i det fri. Det vil si å sitte på verandaen og nyte sol fra skyfri himmel og med DEN utsikten. Det er bare en ting å si: Dette var en megafin opplevelse.

Det er kort vei til slalombakken og alle sentrumsfunksjoner som utleie av skiutstyr (om det trengs) matbutikk, interiørbutikk, restauranter, svømmehall i hotellet m.m.

Noen overraskelse er det neppe for dere som følger reisebloggen fast, at jeg er munnrapp når det gjelder å framsnakke Beitostølen.

Bo godt året rundt på Beitostølen. Lodge 900 Beitostølen

NATUR! Her kan du lese artikkelen og se bilder av naturfenomenet bisol som vi var så heldige å oppleve på Beitostølen i romjulen 2017

Bo godt året rundt på Beitostølen. Fra Lodge 900 mot Riddertunet Beitostølen
Fra Lodge 900 kan du se rett opp på leilighetsbygget Riddertunet

Her har du mine 10 tips til å bo på familievennlige Beitostølen

Jeg ramser opp flere muligheter til å bo godt i fjellandsbyen Beitostølen. Det kan jo være fint å ha noe å velge mellom, ikke sant? Flere av overnattingsstedene har vi prøvd ut i årenes løp:

Bo godt året rundt på Beitostølen. En deilig solskinnsdag på Garli, Beitostølen

Dette bildet er tatt på Garli og jeg tar det med for å vise en av grunnene til at vi stadig kommer tilbake til Beitostølen. Når vi har anledning til å reise utenom skoleferiene har vi hele naturen så og si for oss selv.

Selv i skoleferien opplever vi at naturen er så omfangsrik rundt Beitostølen at det er god plass for alle oss som elsker å ta ut i naturen for å kjenne på ro i sjelen.

TIPS TIL FJELLTUR! Vi bruker Beitostølen også når vi skal gå turer i Jotunheimen. Her er vi på Synshorn en vakker høstdag

Denne turen er gjort i samarbeid med Beitostølen Resort Jeg står selvfølgelig helt fritt til å skrive det jeg vil om oppholdet. Det er ikke lagt noen føringer på hvordan artikkelen skal utformes og hva den skal inneholde.

Meld deg gjerne inn i Facebookgruppen Norgesferie, bilder, tips, råd – hvor vi deler nettopp bilder, tips, råd til reiser.

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: