0 Bobil/ DestinasjonerI ,

På langtur til Nord-Italia med Hjalmar-bobil

På langtur til Nord-Italia med Hjalmar-bobil - Villa-Balbianello-Lenno-

Det er med en viss forventning og spenning vi starter på vår første langtur med Hjalmar-bobil. Reisen går til Nord-Italia og et av stedene som står på ønskelisten min er dette vakre stedet, med en dertil flott hage.

På Villa Balbianello skal jeg bruke tid og bare nyte utsikten og det jeg ellers kan se og fornemme på denne vakre eiendommen. Jeg skal ikke rase rundt som en duracell-kanin ved Como-sjøen, men gå i sneglefart for å suge inn alle inntrykk. Vi har kun vært innom Como på en overnatting tidligere – det innlegget kan du titte på her. Den overnattingen utløste et ønske om å ferge rundt på Comosjøen, kanskje til Varenna og kanskje til Belaggio. Den som venter får se hva vi finner på. Jeg kjenner en som også ønsker å sitte med tærne i Como-sjøen og bare undres og la tiden komme.

Før vi ankommer Nord-Italia og Comosjøen har vi hatt et par overnattinger. En anbefaling vi har fått av en kollega av Tor, er Mergozzo-sjøen. Det er et sted jeg ikke har hørt så mye om tidligere så det blir spennende å se.

Jeg håper du har lyst til å følge med på Italia-turen

Du vil få små doser på stories, Instagram @urbantoglandlig og Facebook – urbantoglandlig. Mer utførlig om stedene vi besøker vil først bli presentert utover høsten og vinteren. I sommer er det nemlig ferieturer som står i høysetet. Vi skal også på tur til Danmark og rundt på Vestlandet i Norge. Men det er litt senere.

Først er det Nord-Italia som står for tur. Sjelden har vi gledet oss så massivt som til denne turen. Både fordi det er nye steder for oss og fordi vi skal begynne å samle på minner som vi har med Hjalmar-bobil!!

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til høyre på denne siden. Dersom du leser innlegget på Ipad eller mobiltelefon så ligger skjemaet du kan fylle ut nedenfor selve innlegget. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: