2 DestinasjonerI ,

Bare Kos i den urbane fjellandsbyen Beitostølen

Deilig forrett på restauranten Bare Kos, Beitostølen

Jeg er nesten sikker på at du kan fornemme noe av vår fantastiske smaksopplevelse bare ved å se på bildene jeg har tatt under et måltid på restauranten Bare Kos.

Smak av Valdres og Bare Kos

Denne forretten er laget av egenprodusert skinke av Fjellgris, lokale oster og spekepølse. Det er moro å vise frem en restaurant som evner å servere den beste maten fra området rundt Valdres og Jotunheimen. Som på kunstferdig måte lar oss få kjenne en så utsøkt smaksrikdom.

Her kan jeg trygt fortelle deg at vi ikke bare spiste med munnen, men også i høy grad med øynene. Ser det ikke flott ut?

//Annonse

Kollasj - forrett på restauranten Bare Kos - Beitostølen

Her kjenner jeg på smaken av hjemmerøkt ørret: Dandert med pepperotkrem og salat. 

Har du sett noe så fint? Jeg som er litt i overkant interiørinteressert synes også det er kult når skiferunderlaget blir brukt til å servere på.

Lammeskank på bare Kos - Beitostølen

Denne rødvinsbraiserte lammeskanken kommer med honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetpuré.

Spisebestikket var en vanlig gaffel og en særs sløv kniv. For hva skal vi med en skarp kniv, når kjøttet er så mørt at det bare sklir fra hverandre ved lett berøring.

Les også: Kanefart på Beitostølen, for en koselig opplevelse

Middagsrett - reinsdyr fra vidda, bare Kos på Beitostølen

Bare Kos har en variert meny og rikelige porsjoner

Reinsdyr fra vidda serveres med kremet viltsaus, skogssopp og potetpuré.

Etter forretten og hovedretten var jeg så stappmett at jeg måtte be dem vente litt før vi fikk servert desserten.

Ikke nok med at det smakte utsøkt, men det var også så rikelige porsjoner at selv Tor ble god og mett etter måltidet. Ja, han måtte smake litt på min hovedrett også, det ble simpelthen litt i meste laget for fruen, kremt.

Dessert på restauranten Bare Kos på Beitostølen

Det skulle ikke forundre meg om du blir litt sulten av alt det gode du ser her. Jeg håper virkelig du kan fornemme noe av smaksrikdommen som vi fikk ta del i denne torsdagskvelden. Det var en herlig restaurantopplevelse etter å ha kjørt i noen timer fra Fredrikstad til vårt ferieparadis, Beitostølen.

Les også: Bisol, naturfenomenet jeg så på Beitostølen

Detalj fra interiøret på Bare Kos, høvelbenk med glass

Du får virkelig unnskylde meg at jeg skryter så uhemmet av denne urbane fjellandsbyen, Beitostølen, men det er noe med det urbane og landlige som ligger så tett på min levemåte. Alt innen rekkevidde og mulighet til å nyte naturen og friluftslivets gleder.

På Beitostølen får jeg alt jeg kan ønske meg, både i form av komfort, kulinariske smaksopplevelser og sportslige utfordringer. Hit drar vi om og om igjen, flere ganger i året. Stedet er også helt perfekt for barn, noe vi setter stor pris på når vi stadig har med fornøyde unger hit.

Detalj kunst på veggene på restauranten Bare Kos

Når jeg samtidig kan kose meg med kunstutstilling mens det stekes og brases på kjøkkenet, kan jeg ikke annet enn å være super fornøyd. Det er faktisk en stund siden jeg spiste på restauranten Bare Kos sist, og jeg husket ikke at restauranten var så gjennomført og maten så smakfull.

Alt ialt satte denne treretters middagen en ekstra piff på oppholdet vårt her oppe, som denne gang var gjort i samarbeid med Beitostølen.com.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne c
  14. januar 2018 at 15:35

  Hærlig resturang

 • Legg inn en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  %d bloggere liker dette: