Da jeg var på tematur «Hage» til Skåne i begynnelsen av juni i 2016 fikk jeg samtidig oppleve flere utrolig koselige spisesteder hvor det legges vekt på kortreist og økologisk mat.
Denne lille, søte Restaurant Natur i Gøteborg ble åpnet våren 2016
Betjeningen gjorde sitt ytterste for at vi skulle trives, så før forretten ble servert fikk vi denne skjønne glasskrukken med litt grønnsaker og en dressing/puré til.
Du kan rett og slett bli varm om hjertet av slik omsorg.
//Reklame for Visitsweden

Denne lekre saken er altså hvit asparges sammen med syv andre ingredienser.
Les også: Ting å se og gjøre i Lysekil


Til hovedrett valgte min reisevenninne og jeg forskjellig; Jeg fikk servert lam med rødbete og syv andre ingredienser. Når restaurantens drivere evner å servere middag på denne måten, opplever jeg som oftest at maten er særdeles god.
Det er nok pasjonen for sitt kokkeyrke som gjør at det smakelige ofte henger sammen med det visuelle uttrykket.

Desserten på Restaurant Natur var rabarbra
- For å vise hvor mange små detaljer som er brukt for å få fram denne godbiten så får du listen her:
- Inkokt rabarber
- Krossad maräng
- Rabarber kompott
- 2x Rabarbercurd, 1 med rabarber och citron, 1 med rabarber och brynt smör
- Filmjölksglass smaksatt med vanilj
- Consumé på rabarber och fläder
- Toppat med ett riv på getyoghurt smaksatt med timutpeppar
Ikke det granne rart at det smakte fortreffelig.

En liten, litt beskjeden restaurant sett utenfra, men med en variert og utrolig smakfull meny. Og med en fortreffelig service. Det liker vi, ikke sant?
Jeg kan selvfølgelig ikke garanter at det er den samme menyen de har til enhver tid, men at maten kommer til å trigge smaksløkene, er jeg sikker på. Ønsker du å sjekke ut stedet og menyen finner du Restaurant Natur i denne lenken her.
Turen er gjort i samarbeid med Visit Sweden
Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar