0 DestinasjonerI ,

Helsingborg – kortreist, økologisk og med magisk utsikt

Restaurant Sillen och Makrillen i Helsingborg. Ligger fantastisk til ved Sundet, utsikt over til Danmark

Sverige er vårt nærmeste ferieland, og for et flott ferieland det er. Jeg har vært i Skåne og kost meg glugg. Landskapet og temperaturen i Skåne gjør meg i godt humør. Dessuten var det på denne presseturen lagt opp til besøk i flotte parker og hager som jo mange vet ligger mitt hjerte (hageentusiasten) utrolig nært.

//Annonse

Restauranten Sillen och Makrillen i Helsingborg ligger rett i sjøkanten

Første kvelden vi var sammen, ruslet vi fra hotellet til Sillen och Makrillen i Helsingborg i et deilig sommervær. Beliggenheten, med en fantastisk utsikt over Sundet og Danmark, er helt magisk når det går fra sol til mørk sommerkveld. Vakkert, ikke sant?

Det at maten er kortreist og for det meste økologisk teller mye når jeg ønsker å spise ute, så dette var en innertier for meg. Disse to begrepene sto langt oppe i bevisstheten hos alle de som drev de restaurantene vi spiste på da jeg var en snartur i Skåne en vakker junihelg, på pressetur med hage på agendaen, med VisitSweden.

Sjøkreps med tilbehør - Sillen och Makrillen i Helsingborg

Variert utvalg av de beste matretter

Utvalget var godt og vi som var sammen på denne presseturen til hagedestinasjonen Skåne nøt godt av serveringen.

Les også: Ting å se og gjøre i Lysekil

Roastbiff med tilbehør, Sillen och Makrillen i Helsingborg
Torskerogn med lodderogn, Sillen och Makrillen i Helsingborg

Vi valgte mellom tre forskjellige retter og de aller fleste av rettene på dette stedets meny besto i sjømat. Som du ser lenger opp var det også noen smakfulle kjøttretter for dem som av en eller annen grunn ikke kunne spise fisk denne dagen.

Is med fruktkompott og bær, Sille och Makrillen i Helsingborg

Hvem har vel ikke plass til dessert etter en deilig middag?

Desserten ble også kunstferdig presentert, og som barna hadde vi en ekstra plass i magen til dessert. Jeg, som de fleste andre, spiser også med øynene, så jeg digger når kokkene gjør det aller beste de kan for at maten skal se lekker og delikat ut.

Utsikt fra Sillen ovh Makrillen i Helsingborg

En slik beliggenhet med så vakker utsikt til sjøen gjør mye ekstra for opplevelsen når vi skal sitte å nyte god, kortreist og mest mulig økologisk mat etter en strabasiøs og særdeles hyggelig dag rundt i Skånes parker og hager.

REISETIPS – SVERIGE! Det er Facebookgruppen hvor du enkelt deler bilder, får og gir svar på reiserelaterte spørsmål i Sverige. Meld deg gjerne inn her

Denne reisen er gjort i samarbeid med VisitSweden

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: