2 DestinasjonerI ,

Nyter roen før påsketuristene ankommer Beitostølen

Å komme påsketuristene i forkjøpet på Beitostølen - Garli før påsken

Det er noe med stillheten og den gode følelsen av å ha hele fjellet for oss selv, bare Tor og jeg, og noen ytterst få andre. Det er noe med å nyte stillheten før påsketuristene ankommer fjellandsbyen Beitostølen.

Vi har opplevd det flere ganger tidligere også, ikke å komme påsketuristene i forkjøpet, men å ha fjellet rundt Beitostølen for oss selv. Det er de gangene da vi reiser opp utenom de mest tenkbare høysesongene som jul/nyttår, høst-/vinter- og påskeferie.

FØLG URBANTOGLANDLIG PÅ FACEBOOK – Du vil få se bilder og lese om gode reiseopplevelser vi gjør urbant og landlig, høyt og lavt, både i inn- og utland. Se oss på bilferier og fjellturer med og uten ski på beina. Tips til deilige matopplevelser og spesielle overnattingssteder m.m. er også ting jeg skriver om.

Med å bytte ut feil skistøvler og i tillegg ha riktig smøring så kan dagen reddes i fjellet på Beitostølen

Etter å ha krølla det til skikkelig dagen før, så ble det endring i planene våre. Vi skulle nemlig ha gått på langrennski nede på stadion fordi det var varslet mye vind, men så viste det seg at de nye fjellstøvlene Tor hadde kjøpt seg ikke passet til skiene hans. Urghh!! Isjjj!!  Jeg måtte le av han altså, sånn skikkelig familien Glum på tur. Støvlene var så gode å ha på, men hva i huleste hjelper det da når de ikke passer til skiene.

Å komme påsketuristene i forkjøpet på Beitostølen - bilde av meg med kakaokoppen på verandaen

Etter å ha fått noen turer i slalombakken, og en deilig lunsj på terrassen i leiligheten,  foreslo jeg at vi skulle ta oss en tur opp til Garli for å få prøvd langrennskiene. Da hadde Tor i mellomtiden fått kjøpt seg nye skistøvler på salg (de var jaddenimeg dyre nok synes jeg), så da var det ikke lenger noe å si på utstyret for å si det sånn.

NORGESFERIE – BILDER, TIPS, RÅD! Det er Facebookgruppen hvor du enkelt deler bilder, får og gir svar på reiserelaterte spørsmål i Norge. Meld deg gjerne inn her.

Å komme påsketuristene i forkjøpet på Beitostølen - Garlislettene før påsken

Gjett om vi var fornøyd med det valget da? Tor hadde smurt skiene og det fungerte optimalt. Som du ser har vi fjellet helt for oss selv og påskestemning så langt øyet kan se. Og det kan jeg si deg var skikkelig langt denne dagen.

Fra slalomski til langrennski kan være befriende for lårmusklene

Jeg blir som oftest ganske mør i lårene etter noen turer i slalombakken, så det var helt på sin plass å få strukket ut litt på langrennskiene inn over Garlislettene. Vinden hadde i mellomtiden også løyet en del. Summasumarum så kan jeg vel medgi at det som først var et stort irritasjonsmoment på en vakker dag, endte med to fornøyde førpåsketurister ved inngangen til Jotunheimen. 

FJELLTIPS! Sjekk ut denne herlige rasteplassen ved Garlislettene og les gjerne også om hvor viktig rasteplass og matpakke er for oss når vi er på fjellturer

Å komme påsketuristene i forkjøpet på beitostølen - Innover Garlislettene før påsken

På Beitostølen får du både det urbane og det landlige

Det er noe med den urbane og landlige fjellandsbyen, Beitostølen. Her får du alt du kan ønske deg, både i form av komfort, som kulinariske smaksopplevelser og sportslige utfordringer.  Naturen har du rundt deg overalt og 320 km oppkjørte langrennsløyper. Dette feriestedet passer både for Tor og meg som lett lar oss begeistre av nettopp den kombinasjonen, urbantoglandlig.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

2 Kommentarer

 • Svar
  Desirée travels
  12. mars 2019 at 13:17

  Åh, dette så bare helt herlig ut! 🙂 Tror jamen meg jeg må teste ut ski på beina om jeg kommer meg til Beitostølen igjen, altså, for det ser bare så deilig avslappende ut. Godt dere fikk ordnet med sko, og at det ble en fin skitur. 😀

  • Svar
   Mette Gry Larsen
   12. mars 2019 at 13:54

   Takk! Herlig å kjenne på stillheten når du glir bortover på ski (forutsettes at du har skistøvler som passer ;))

  Legg inn en kommentar

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  %d bloggere liker dette: