0 DestinasjonerI

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Juiceavdelingen

Du kan gjerne mistenke meg for å vise deg dette hotellet på grunn av min interiørinteresse, og det er helt ok 🙂

Men neida, det holder ikke at et hotell er tøft for at jeg skal være fornøyd, men dette hotellet er så genuint gjennomført i alt. Det eneste som jeg kan nevne er at rommene er veldig enkle, de minner meg faktisk litt om 1970-tall stil. Men hva gjør vel det. Jeg skal jo bare sove der. Sengene var gode, badet var helt ok og det var rent og delikat der, så da holder det for meg.

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Oversikt fra frkostsalen til matsalen

Resten av Køge Strand Hotell, derimot, var fremragende fra ende til annen

Bare sjekk ut bilder og hva jeg har å fortelle. Det er ikke så vanskelig å søke etter overnattingsmuligheter når destinasjonen ellers er bestemt. Valget falt helt naturlig på Køge Strand Hotell fordi det så så utrolig flott ut innvendig og med en koselig beliggenhet. Som eiendomsmegler er jeg alltid opptatt av beliggenhet vet du 🙂

  • Hotellet ligger  helt ut til stranden i Køge Bugt
  • Det er kort avstand til andre spisesteder (middagsserveringen var stengt her den aktuelle kvelden)
  • Utearealer med bålpanner, koselige sittegrupper og egen kjøkkenhage og ikke minst en fin utsikt
  • Det at det er et konferansehotell gjør ikke opplevelsen vår mindre god. Her er det plass for alle virket det som.
  • Køge Strand Hotell ligger rundt 4 mil syd for København, uten at det hadde noen betydning for oss denne gangen
  • De bestreber seg på bruke sesongens økologiske ingredienser i maten de serverer. Og her har du meg. Jeg sette stor pris på at deres tanker er forenlig med mine. Hotellet har det økologiske spisemerket i bronze. Det vil si at de måltider de serverer, er 30-60% økologiske.
  • Du kan beskylde meg for å velge hotell ut fra interiør- og hageinteressen min. Javel, det kan jeg leve med, hehe.
Juiceavdelingen - Fristende kaffe-/juicebar

Når jeg kan rusle bort til dette sjarmerende hjørnet, hvor jeg kan tilberede meg en kaffe, te eller ta meg et glass juice, ja, da er jeg fornøyd. Her er det tøft, elegant, delikat og smakfullt på en og samme tid. Er du ikke enig da?

Les også: Bli med til middelalderbyen Køge og la deg sjarmere du også

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Stilige lamper i taket
Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Det stilige inngangspartiet

Kan det estetiske, matopplevelsen og kuer bety så mye

Jeg må bare si at jeg lar meg begeistre når alt er så til fingerspissene gjennomført som på Køge Strand Hotell.

Når sengene, i tillegg til det estetisk vakre, er gode, badet er ok, maten er deilig og personalet attpåtil er imøtekommende og serviceinnstilt; Jeg trenger ikke mer jeg da.

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Barområdet ved inngangspartiet
Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - Stilig sittegruppe i baren

Les også: St. Tropez er for sånne som deg og meg. Jeg vet det for jeg har vært der 🙂

Køge Strand Hotell i Danmark er så utrolig tøft - På utsiden av det sjarmerende hotellet

Som om ikke alt det jeg har fortalt deg over her er nok, så beiter kuene på området rundt hotellet og jeg har vakker natur mot stranden å hvile øynene på. Du forstår sikkert at jeg er superfornøyd med valget av Køge Strand Hotell som vår overnattingsperle på reiseruten gjennom en liten flik av Danmark.

Etter å ha vært på vår første bilferie gjennom Frankrike, har vi allerede bestemt oss for en ny reise reise gjennom Frankrike til neste år. Køge ble den siste overnattingen vår på denne ferien og vi sitter igjen med massive inntrykk av en vellykket ferie.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Du finner skjemaet til høyre på denne siden. Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: