0 GenereltI

Veien til Smertudammen er ikke sååå lang – Kråkerøy | Urbantoglandlig

Det går rett og slett ikke an. Flere ganger har jeg tenkt at jeg skulle gå en tur til Smertudammen.

Av en eller annen grunn har jeg fabulert og tenkt at den dammen ligger et godt stykke inn i skogen for Jaktveien. For i den veien har jeg vært mange ganger fordi min søster og svoger med barn bodde der i en del år.

Så kom dagen idag, Tor og jeg (les: jeg) bestemte oss for å gå en tur dit. Han ante jo ikke hvor dammen kunne befinne seg, han er jo ikke fra Kråkerøy.
Jeg visste at vi kunne gå opp ved siden av huset i Jaktveien og jeg sa til mannen at det sikkert ville være et skilt på toppen av bakken som kunne vise oss veien videre.
Hahaha, så kom vi opp bakken og så ligger Smertudammen der, om ikke speilblank, så i alle fall med en tynn ishinne på. Er det mulig!!! Hvordan kan jeg har vært på så mange besøk i Jaktveien og ikke forstått at dammen lå rett bak huset.
Nei, nå er det slutt på å fantasere og tro at noe er sånn eller sånn. Heretter får jeg gå opp veiene og stiene på Kråkerøy og gjøre meg kjent med hele morsslektas og mitt eget Kråkerøy.
Er du ikke enig at det er på høy tid?

Vi hadde ikke anledning til å gå rundt dammen, men gjett om jeg skal tilbake hit? 
Klabbert det. Skal jo utforske hele omegnen rundt dammen, som jeg i min villfarelse trodde var laaangt unna Jaktveien. 

Så får slekta riste på hodet over min uvitenhet om mange steder på Kråkerøy. Men dette er året hvor jeg skal finkjemme Kråkerøy, for det er jo så uendelig mange fine plasser å nyte.
-Metteutenflette-

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: