0 GenereltI

Nyttårstur langs sjøen med sol fra skyfri himmel – Skjebergkilen | Urbantoglandlig

Første nyttårsdag opprant med sol fra skyfri himmel. Det passet godt da Tor og jeg skulle ut til hytta vår i Skjebergkilen for å ordne noen småting.

Hytta ligger i nærheten av strandkanten i Sandvika, en av Østfold vakreste strender. Så for å nyte noen minutter i sol fra skyfri himmel ruslet vi derfor en snartur ned til stranda.

 

Selv om skyene presser seg på over vår familie i disse dager, med en alvorlig syk grandtantegutt, lager vi sol over alle små detaljer som forteller om at den skjønne familiegutten vår på litt over 1 år har noen framskritt der han ligger i respirator.
Vi er så utrolig takknemlige for kjente og ukjente fra fjern og nær som innhyller han i bønn. 

Det er ennå noen måneder til jeg tar mine kveldsbad her, men naturen kan heldigvis tas inn i sinnet til alle årstider og uansett omstendigheter.

Jeg er takknemlig for alle som ønsker å følge meg inn i dette året. Det er så mye jeg ønsker å dele med deg av natur- og ferieopplevelser i tillegg til noe tidløst interiør.

For meg dreier det seg om nye utviklingsmuligheter, både når det gjelder å dele tekst og bilder. Jeg skal prøve meg på noen videosnutter også, som jeg deler på Youtube.

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter og Youtube.

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: