0 DestinasjonerI ,

ISI Bar, Skjeberg – nostalgisk og pastellfarget


Like sikkert som påsken ankommer Skjeberg, eller nærmere sagt Høysand, like sikkert åpner ISI Bar dørene  for sesongen. Selv om vi har hytte i dette område, er det første gang jeg er med på sesongåpningen av ISI Bar. Jeg beveger meg altså kortreist idag 🙂

For en morsom opplevelse. Dette må jeg bare vise deg. Kos deg med bilder, blant annet fra det pastellfargete eksteriøret og interiøret hos ISI Bar.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Detalj fra et instrument i musikkorpset som spilte på åpningen av ISI Bar,

En isbar med sans for det nostalgiske uttrykket

Sesongåpningen gjøres med engasjement, musikkorps, kor, solist og en tale av ordføreren. Som om det ikke er nok, lanseres en ny sommerlig sang om ISI Bar som du kan høre på en video lenger ned i innlegget. 

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Den berømte lysekronen i ISI Bar

Isbaren er verdenskjent i Sarpsborg, og vi som har hytte her, men til vanlig bor i nabobyen Fredrikstad lar oss gladelig sjarmere av nostalgien og pastellene som er gjennomgangstemaet, såvel i interiøret som i eksteriøret.

ISI Bar har bestått i 40 år og ble fornyet med nytt engasjement av Elisabeth og Frode i 2014.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Skuter i interiøret

ISI Bar som også er viden kjent for sin «bæggis»

Jeg lar meg imponere når innehaverne lar oss forstå hvor viktige vi er som kunder, og behandler oss deretter. Les; med hyggelig småsnakk og topp service. Her kan vi velge kule- og softis med mange smaksvarianter, salater, hamburgere og  baguetter, lokalt kalt «bæggis».

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - detalj, boble i interiøret

Mest av alt har jeg lyst til å vise deg flere bilder fra interiøret som ønsker alle som har lyst på en iskrem herlig velkommen med sitt helt spesielle interiør. Sånt å bli glad av på en helt alminnelig palmesøndag.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Detalj fra ISI Bar, Høysand
ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - En annen nostalgisk reklameplakat for coca-cola
ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - nostalgisk cola reklame

Ja, du får være overbærende med meg når jeg i fullt monn reklamerer for Cola, men jeg blir rimelig nostalgisk når jeg titter meg rundt og ser alle detaljene som bringer tankene mine tilbake til det glade -60-tallet.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Alltid friske blomster på disken

FØLG URBANTOGLANDLIG PÅ FACEBOOK – Du vil få se bilder og lese om gode reiseopplevelser vi gjør urbant og landlig, høyt og lavt, både i inn- og utland. Se oss på bilferier og fjellturer med og uten ski på beina. Tips til deilige matopplevelser og spesielle overnattingssteder m.m. er også ting jeg skriver om.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Interiør
ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget -  folkemengden på utsiden ved sesongåpningen

Sesongåpning på ISI Bar

Som du ser, er det flere enn meg som møter opp på denne dagen hvor jeg får assosiasjoner til 17.mai feiringen vår. Til og med hundene får ta del i denne årlige begivenheten i Høysand. Denne dagen skinner solen fra skyfri himmel og vi kan saktens tenke at våren ønsker å trenge seg gjennom frostnetter og kjølig drag her ved Skjebergkilen.

Så har denne «verdensberømte» destinasjonen atter fått et massivt besøk og jeg tipper at Elisabeth og Frode er takknemlige for og fornøyde med at nok en sesong er åpnet. 

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - Hund på utsiden av ISI Bar, Høysand

Denne dagen er kortreist for meg, som du forstår.

Jeg er full av gode inntrykk før jeg vandrer gjennom Sandvika (strandområdet her) og tilbake til hytta. Her har jeg nytt solen, liggende i fluktstolen med ei god bok. Fin start på påskeferien dette.

ISI Bar, Skjeberg - nostalgisk og pastellfarget - ISI Bar på utsiden - Skjeberg

Så om du er på disse trakter så ikke nøl med å stoppe i Høysand for å ta en softis i ISI Bar.

NORGESFERIE – BILDER, TIPS, RÅD! Det er Facebookgruppen hvor du enkelt deler bilder, får og gir svar på reiserelaterte spørsmål i Norge. Meld deg gjerne inn her.

Som om ikke alt dette er nok, så presenteres en nye sang skrevet om og til ISI Bar, Høysand ved Skjebergkilen. Artig, ikke sant? Det er bare å legge det gode øret til denne videoen, mens jeg ønsker deg en fin påskehøytid.

Meld deg gjerne inn i e-postklubben min for tips og ferske innlegg! Det er selvfølgelig gratis og uten forpliktelser!

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: