0 DestinasjonerI ,

Stallgården nær Uddevalla, – et spisested som oser av sjarme.

Tenk en kort sving av fra E6 ved Uddevalla så er du her. Når jeg velger meg et sted for en blogg-/venninnetur så skal det se innbydende ut i den informasjonen som finnes på nettet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg digger at de som driver steder jeg besøker har sans for å gjøre det trivelig for oss som ønsker å gofika, eta lunch eller middag.
 
 
 
 
 
Dette er et sånt sted, det bare oser ‘velkommen’, ‘kos deg mens du er her’ osv. Stallgården drives i samme lokaler som Två Fröknar (lekkert interiør og noe klær), det er bare en dør i mellom.
 
 
 
 
Mysigt altså, detaljene gjør susen, og så betyr det mye at maten ser delikat og innbydende ut og smaker godt.
 
Vi ankom ved ellevetiden på formiddagen og det var nesten ikke folk her, men så skjer det noe i løpet av en halvtime eller så. Da er det folk overalt.
 

 

 
 
Når vi skal innta lunsjen er det fullt i restauranten, personalet forklarer det med at i Sverige spiser folk lunsj kl. 12.00, basta bom.
 
Vi gikk for en flyndrerett med bakte rødbeter, pepperrot og ertespirer, mat for mons. Med en epledrikk tilsatt ingefær fra skafferiet, var måltidet en fulltreffer.
 

 

 
 
Og så dette deilige dessertbordet, kan du kjenne duften av kaffe og den lille velsmakende kakebiten?
 
Jeg kjenner duften ennå jeg altså. Er du på vei langs E6 med destinasjon lenger syd, eller du har tenkt deg på IKEA, så er stedet herved anbefalt. Du kommer nok ikke videre før du har smakt på noen av rettene.
 
 
 
 
 

 

 

Detalj fra en kakkelovn, eller også gjerne kalt svenskeovn.
 
 
 
 
Selvfølgelig vil vi det, oss to bloggere og en blindpassasjer, (den andre bloggeren er May-liss med reisebloggen malivasverden).
 

 

 
 
Ned i kjelleren med oss, for å finne drikke og syltetøy/geleer og andre utvalgte, regionalt produserte delikatesser.
 

 

 
 
Noe godis fikk bli med to bloggere og en blindpassasjer på veien hjemover igjen. Dette reisefølget kan du følge på Instagram #plankebyjentene.
 
Har du noen tips til steder å stikke innom på vei langs E6 i Sverige kanskje?
 

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: