0 ReiseI

Turplanlegging – bilferie med Les Issambres i Syd-Frankrike som endemål nærmer seg, og jeg ønsker tips fra deg

Foto: May-liss Vangol i reisebloggen Malivasverden
Vi har leid en tomannsbolig med plass til tolv i Les Issambres, ikke langt fra Ste. Maximes i Syd-Frankrike. Jeg har aldri vært i Frankrike så jeg gleder meg massivt. Tenk å nyte utsikten og å kunne bade i det blågrønne Middelhavet. 
Jeg skal holde deg oppdatert om opplevelser som markeder, kulturelle innslag, mat og alt det andre vakre du ser og nyter på en ferietur i det vakre ferielandet Frankrike.
Jeg har mange tips til hva jeg kan oppleve rundt Les Issambres, det har jeg fått av venninnen min i reisebloggen Malivasverden, men hvis du kunne gi meg noen tips på reiseruten fra Norge med bil, samt noen koselige hoteller på veien, så blir jeg kjempeglad. Det gjør faktisk ikke noe om du tipser meg om fine opplevelser rundt Ste. Maxime også altså, kremt.
Hva har du av hotelltips og annet som kan være praktisk å ha med seg på turen gjennom Europa? 
Følg meg gjerne på Instagram @urbantoglandlig.

Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Urbantoglandlig ved å legge inn e-postadressen din under ‘Abonner’ øverst på siden.
Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: