0 I Ukategorisert

Så er terrassen ryddet og tilsatt noen vårblomster, og jeg er så uendelig takknemlig for hytta vår

Min mamma flyttet nylig på aldershjem i en alder av 89, og til tross for vemod er hun godt fornøyd med nytt bosted. I en slik situasjon er det jo alltid mye å ordne opp i, noe vi forøvrig har gjort med glede for å ære den søte mamman vår.

Noe som ligger i den prosessen er at ting og tang må fordeles,og en av tingene som jeg har vært så heldig å få er denne sittegruppen. Jeg tenkte at den kunne passe under taket på terrassen på hytta vår. En aldri så liten kosekrok altså.

Fordi Sarpsborg kommune har fjernet masse trær ned mot sjøen i vinter så har det fått en utsiktseffekt for oss. Det er vi utrolig fornøyd med.
Med vindskjermen fra Torresol, som vi kan trekke ut etter behov, er dette en lun krok selv om vinden suser i tretoppene.

Spisegruppen måtte dermed flyttes fra plassen der hvor sittegruppen står nå. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det ennå – ikke helt fornøyd – men inntil jeg finner på noe annet lurt så får den gjøre nytta si akkurat her.

Både Tor og jeg er så takknemlige og fornøyde med denne hvilepletten – hytta vår ved Skjebergkilen.
Her nyter vi fuglesang og stillhet og lyden av båtmotorer i det fjerne. Kan vi ønske oss mer av materielle goder? Vi vet virkelig å sette pris på godene vi forvalter.

Påsken nærmer seg og etter en langweekend på Beitostølen vender vi nesen mot hytta igjen. 
Her blir det rekreasjon og besøk av familie og venner. Noe åndelig påfyll vil også gjøre godt i påskehøytiden.

Takknemlighet er det jeg kjenner på nå – for dette stedet, for familie, venner og alle dere trofaste følgere av bloggen. Dette til tross for en til tider litt laber helsetilsstand.
Hvordan skal du feire påsken i år? Med ski, lave sko, bårferie? Uansett så ønsker jeg deg en fin kveld på en helt alminnelig onsdag.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: