0 GenereltI ,

En motorsykkeltur til Sverige på selve bryllupsdagen – det gir mannen lykkerus det

Det kan høres ut som om dette er noe jeg gjør veldig ofte, men det er ikke helt sånn.

Når Tor måtte bikke 60 før motorsykkellappen var i boks, er det ikke nødvendigvis slik at kona klapper i hendene og blir med på hver eneste tur han tar. Men en gang i året har det blitt frem til nå. Juhu!!

Med stopp på gamle Svinesundbroa for å nyte utsikten, ja, hva gjør ikke Tor for meg på selveste bryllupsdagen vår. Han er jo så usigelig lykkelig for å ha fått med meg på en svipptur til min søster og svoger som ferierer i sommerhuset sitt nær Strømstad.

Så å gi meg et stopp på veien hjem for å se litt på gamle trakter, det gjør han så gjerne. Minnene fra alle de turene vi hadde til Svinesund som barn. For å handle mat selvfølgelig, men det jeg husker best er lakrisen som jeg tror kom i metervis på den tiden, og polkagris-kjærlighet på pinne selvfølgelig.

Marsipanen vi kjøpte til jul var også god, hvis vi var så heldig at det var noe igjen av den da. Min pappa var utrolig glad i marsipan for å si det enkelt.

Med et stopp på Svinesund, så dukker det opp andre minner også. Som denne Volvo PV, det er klart jeg husker den typen.

Turen gikk bra den og kan oppsummeres omtrent slik:

  • Ved å være med, gjorde jeg dagen fin for livsledsageren min. Å se han så glad, gjør jo godt, også på en bryllupsdag
  • Jeg slappet av på turen
  • Det er fint å se gamle trakter – for vi kjørte jo innaskjærs som jeg vil kalle det. Ikke på E6 altså
  • Vi fikk tatt rasten/lunsjen hos familie, sånt er alltid gull verdt
  • Så kan jeg hvile helt til neste tur om et år, sånn cirka
Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Urbantoglandlig ved å legge inn e-postadressen din under ‘Abonner’ øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: