0 UkategorisertI

Kylling og ovnsstekte grønnsaker…

…det er bare om å gjøre å benytte den fantastiske grønnsakstiden vi har nå…
…jeg bruker sååå mye grønnsaker og restene når det er skrelt går rett i kompostdunken vår…
…og blir til de fineste komposten jeg sprer om meg med i Furulunden
…jeg putter masser av grønnsaker i en ildfast form med lokk på…
…tilsatt litt olje – raps eller oliven, salt og pepper…
…og du; bønner, brokkoli trenger ikke så lang tid i ovnen som rødbeter og andre rotgrønnsaker, så de kan du vente 15 minutter med før du legger inn i ovnen…
…jeg synes det er så utrolig mye god smak i grønnsakene at jeg ikke trenger å finne på ‘noe lurt’ når det gjelder krydder…
…men det er jo opp til hver enkelt da…
…salter og peprer og braser kyllingfileter fra StangeKylling litt i pannen…
…etter at grønnsakene har stått inne i ovnen 35-40 minutter med lokket på så lar jeg filetene ligge på toppen av grønnsakene i ca. 18 minutter…
…og da uten lokk…
…yum, yum…
Følg meg gjerne på FACEBOOK OG INSTAGRAM, linkene finner du på høyre side i bloggen.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: