0 ReiseI

Jeg er nesten sikker på at du kan fornemme den fantastiske smaksopplevelsen vi hadde på bareKOS i den urbane fjellandsbyen Beitostølen

Smak av Valdres: Egenprodusert skinke av Fjellgris, lokale oster og spekepølse
Det er moro å vise frem en restaurant som evner å servere den beste maten fra området rundt Valdres og Jotunheimen. Som på kunstferdig måte lar oss få kjenne en så utsøkt smaksrikdom. Her kan jeg trygt fortelle deg at vi ikke bare spiste med munnen, men også i høy grad med øynene.
Hjemmerøkt ørret: Dandert med pepperotkrem og salat
Har du sett noe så fint? Jeg som er litt i overkant interiørinteressert synes også det er kult når skiferunderlaget blir brukt til å servere på.
Rødvinsbraisert lammeskank: Kommer med honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinssaus og potetpuré
Spisebestikket var en vanlig gaffel og en særs sløv kniv. For hva skal vi med en skarp kniv, når kjøttet er så mørt at det bare sklir fra hverandre ved lett berøring.
Reinsdyr fra vidda: Serveres med kremet viltsaus, skogssopp og potetpuré
Etter forretten og hovedretten var jeg så stappmett at jeg måtte be dem vente litt før vi fikk servert desserten. 
Ikke nok med at det smakte utsøkt, men det var også så rikelige porsjoner at selv Tor ble god og mett etter måltidet. Ja, han måtte smake litt på min hovedrett også, det ble simpelthen litt i meste laget for fruen, kremt

Det skulle ikke forundre meg om du blir litt sulten av alt det gode du ser her, og jeg håper virkelig du kan fornemme noe av smaksrikdommen som vi fikk ta del i denne torsdagskvelden. Etter å ha kjørt i noen timer fra Fredrikstad til vårt ferieparadis, Beitostølen.

Til og med høvelbenk har de på bareKOS; Noe jeg ønsker meg til Furulunden – hagen min.
Du får virkelig unnskylde meg at jeg skryter så uhemmet av denne urbane fjellandsbyen, men det er noe med det urbane og landlige som ligger så tett på min levemåte. Alt innen rekkevidde altså.
Her får jeg alt jeg kan ønske meg, både i form av komfort, kulinariske smaksopplevelser og sportslige utfordringer. Hit drar vi om og om igjen, flere ganger i året. Stedet er også helt perfekt for barn, noe vi setter stor pris på når vi stadig har med fornøyde unger hit.

Når jeg samtidig kan kose meg med kunstutstilling mens det stekes og brases på kjøkkenet, kan jeg ikke annet enn å være super fornøyd. Det er faktisk en stund siden jeg spiste på restauranten bareKOS, og jeg husket ikke at det var så gjennomført og smakfullt.
I og med at det er påske, så kunne vi godt ha tenkt oss nok en tur til Lyskapellet, som du kan se mer om i denne bloggposten her, men i år har vi valgt å tilbringe det meste av påsken på hytta vår ved sjøen, så det besøket får vi ha til gode.
Alt ialt satte denne treretters middagen en ekstra piff på oppholdet vårt her oppe, som denne gang var gjort i samarbeid med Beitostølen Resort.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: