2 DestinasjonerI ,

Glufsa – Kråkerøy – se naturens eget forråd

Solrik dag på Glufsa, Kråkerøy

I 2007 flyttet jeg tilbake til min barndomsby, Fredrikstad. Det er så utrolig mye jeg ennå ikke har oppdaget av byen og områdene rundt. Sånt tar tid, spør du meg. Når vi i tillegg har hytte i nabobyen, så går veldig mange av årets fantastiske dager med til å dra dit, og det gir jo også mange gode opplevelser.

 

Kortreist for meg – det er Glufsa på Kråkerøy det

Denne dagen her har Tor og jeg imidlertid hatt verdens beste naturopplevelse, og ikke var det langt å reise heller. Ganske nært der vi bor, faktisk, på tuppen av Langøya.

 

For en opplevelse! Naturen viste virkelig frem sitt forråd, og hva sola gjør for menneskesinnet, ja det er nesten ikke til å fatte.
Gjett om jeg skal tilbake hit, og attpåtil prøve å bade herfra til sommeren? Yeahhh! Navnet Glufsa skal du jaddenimeg få en forklaring på senere, for det er jo litt av et navn.

Hva er noe av det beste med ditt nærområde?

2 Kommentarer

 • Svar
  Mette Balandin
  25. januar 2018 at 06:41

  Mølen utenfor Helgeroa, Larvik kommune. Dit er det vi drar. Det er ikke det korteste vi reiser egentlig (det må bli Folehavna i Sandefjord); men MØlen er mitt yndlingstursted med sine rullende steiner, havet som slår inn og horisont. Masse mennesker, nydelig utsikt og fint turområde. Hilsen fra Mette – http://www.etbildeomgangen.com

 • Svar
  Mette Gry Larsen
  25. januar 2018 at 12:59

  Det høres kjempefint ut da, Mette. Det er noe med havet altså 🙂

 • Legg inn en kommentar

  %d bloggere liker dette: