0 UkategorisertI

En leilighet sett fra stylistens side | Urbantoglandlig

Denne leiligheten ligger urbantoglandlig til for å si de sånn. Kort vei til Fredrikstad by og ikke lange spaserturen til den fineste bymarka du kan tenke deg.

Jeg er selvfølgelig ikke preget av at dette er byen jeg selv bor i, ei heller at det er nærmeste familie som skal selge denne leiligheten, kremt.

Når du som meg er eiendomsmegler, og det er en i familien som skal selge leilighet, da kan rådene være dyre kan du si. Jeg tenkte det kunne være spennende å prøve ut det å ha BOStyling til å møblere.

Jeg var tilstede da møblene ankom og stylisten brettet opp ermene og satte i gang.
I løpet av ett par timer var jobben unnagjort og jeg kunne med forundring bivåne hvordan leiligheten endret seg fra et tomt skall til å bli lys og trivelig.
Etter at stylisten hadde gjort seg ferdig, var det klart for at Fotoetcetera skulle linse inn og ut. 
Jeg kunne jo saktens valgt å være linselus for en stakket stund, men holdt meg beskjedent nok i bakgrunnen, noe fotografen sikkert satte pris på. 

Nå blir det et par spennende uker fremover. Er det flere enn meg (jeg er selvfølgelig ikke på noen måte subjektiv) som kommer til å like denne leiligheten mon tro?

Jeg har solgt egne eiendommer ved flere anledninger og har aldri benyttet meg av stylist, men så er jeg litt over middels interessert i interiør da. Når det er sagt så har jeg helt klart sett på bilder av mine tidligere salgsobjekter at jeg med fordel kunne ha fjernet enda mer i interiøret før fotografen kom på besøk. For mye dilldall utover og for mange bilder på veggen kan virke forstyrrende på bilder.

Med min kollega og medstudent Tormod Møller i meglerfirmaet Møller & Partners som megler, får vi håpe på et heidundrandes resultat etter visning. Tiden vil vise.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: