0 DestinasjonerI ,

Av og til elsker jeg å komme påsketuristene i forkjøpet på Beitostølen

Vakre solopplevelser på Garli

Det er noe med stillheten og den gode følelsen av å ha hele fjellet for oss selv, bare Tor og jeg, og noen ytterst få andre. Vi har opplevd det flere ganger tidligere også, ikke å komme påsketuristene i forkjøpet, men å ha fjellet rundt Beitostølen for oss selv. Det er de gangene da vi reiser opp utenom de mest tenkbare høysesongene som jul/nyttår, høst-/vinter- og påskeferie.

Med å bytte ut feil skistøvler og i tillegg ha riktig smøring så kan dagen reddes i fjellet på Beitostølen

Etter å ha krølla det til skikkelig igår, så ble det endring i planene våre. Vi skulle nemlig ha gått på langrennski nede på stadion fordi det var varslet mye vind, men så viste det seg at de nye fjellstøvlene Tor hadde kjøpt seg ikke passet til skiene hans. Urghh!! Isjjj!!  Jeg måtte le av han altså, sånn skikkelig familien Glum på tur. Støvlene var så gode å ha på, men hva i huleste hjelper det da når de ikke passer til skiene.

Lunsj på terrassen - Beitostølen

Etter å ha fått noen turer i slalåmbakken, og en deilig lunsj på terrassen i leiligheten,  foreslo jeg at vi skulle ta oss en tur opp til Garli for å få prøvd langrennskiene. Da hadde Tor imellomtiden fått kjøpt seg nye skistøvler på salg (de var jaddenimeg dyre nok synes jeg), så da var det ikke lenger noe å si på utstyret for å si det sånn.

Gjett om vi var fornøyd med det valget? Tor hadde smurt skiene med klister og det fungerte optimalt. Som du ser har vi fjellet helt for oss selv og påskestemning så langt øyet kan se, og det var skikkelig langt denne dagen.

Jeg blir som oftest ganske mør i lårene etter noen turer i slalåmbakken, så det var helt på sin plass å få strukket ut litt på langrennskiene over Garlislettene. Vinden hadde i mellomtiden også løyet en del. Summasumarum så kan jeg vel medgi at det som først var et stort irritasjonsmoment på en vakker dag, endte med to fornøyde førpåsketurister ved inngangen til Jotunheimen. 

Les også: Når vi er på fottur og opplever fjellet rundt Beitostølen alene.

Alltid oppkjørte og fine skiløyper på Beitostølen

Oppkjørte skiløyper hvor vi kan velge og vrake

 

Her har vi fjellet for oss selv

 

På Beitostølen får du både det urbane og det landlige

Det er noe med den urbane og landlige fjellandsbyen, Beitostølen. Her får du alt du kan ønske deg, både i form av komfort, som kulinariske smaksopplevelser og sportslige utfordringer.  Naturen har du rundt deg overalt og 320 km oppkjørte langrennsløyper. Dette feriestedet passer både for Tor og meg som lett lar oss begeistre av nettopp den kombinasjonen, urbantoglandlig.

 

Denne turen er gjort i samarbeid med beitostølen.com

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: