0 UkategorisertI

Borddekking en vakker vårdag – bruk gjerne det du har

Min venninne på Flekkerøy ved Kristiansand feiret sitt runde år i flere omganger. Denne vakre vasen var en av gavene hun fikk ved en av feiringene før jeg var til stede. Med denne utsøkte form- og fargekombinasjonen ble det virkelig et blikkfang på festbordet synes jeg.
Kontrastene svart og hvitt er tøft, ikke minst når hvitveisene ennå gleder oss og kan plukkes rett på utsiden av tomten.

Vi har et livslangt vennskap, jubilanten og jeg. Ja, faktisk helt tilbake til 1967 da min familie flyttet fra Kråkerøy til Kristiansand. I mellomtiden har vi opparbeidet oss mye verdifull historie sammen, selv om jeg forlengst er tilbake på Kråkerøy. 
Felles interesser er det mange av og en av dem er interiør.Så her skal det synses og vurderes når bordekkingen skal på plass.
På dette bordet er det kun den svarte vasen som er ny. Ellers så er det jo ofte blomster og lys som preger en borddekking og gir et friskt uttrykk.

Plukk frem det du har i skapene, så skal du se at det er mye som er fint sammen. Her ser du at det er brukt forskjellige typer mokka-/kaffekopper.
Det er jo ikke sånn at vi alltid har 12 av hvert som trengs for å dekke et festbord, så da kan vi mikse litt, og jeg synes det kan være både personlig og raffinert.

Jubilanten hadde fått rikelig med blomster, og fordi giverne sikkert kjenner hennes smak, så gled bukettene så flott inn i interiøret.

Vakkert, ikke sant?

Legg merke til at en vegg er malt grå. Enig?

Etter middagen bar det ut på terrassen for å nyte denne fantastiske utsikten mot Vestergabet på Flekkerøy, og selvfølgelig fortsette de hyggelige samtalene med alle gjestene.
Hvis du vil hente mer inspirasjon fra dette hjemmet, så kan du se mine tidligere bloggposter fra Flekkerøy.

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere liker dette: