0 I Ukategorisert

Blomster med vårfornemmelser | Urbantoglandlig

Hvordan er søndagen din der du bor? Her blåser det nordavind fra alle kanter idag, lite som minner om vår kan du si. 
Tenkte bare jeg ville oppmuntre deg litt. Våren er på vei, det er helt sikkert. Til uka starter jeg så smått opp med å dandere litt på den opphøyde og overbygde terrassen du ser i bakgrunnen her. Nå vil jeg se farger på terrassen, så det får bli noen blomster som tåler en støyt.
Har du lyst til å se mer av det er det bare å henge med på hagebloggen min Furulunden, via Facebooksiden selvfølgelig. Det er enklere for deg det tenker jeg 🙂
Ha en finfin søndag. er vel greit å sitte inne i snøføyka og se litt på femmila vel?

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: