0 ReiseI

Bloggere på kosetur – mye lekkert interiør hos Två Fröknar nær Uddevalla

Hele denne sommeren har jeg lusket rundt i Sverige, det er så mye uoppdaget, steder som ligger like for mine føtter, jeg holder jo tross alt til daglig hus i en by like ved svenskegrensen.
Mer av Sverige ønskes utforsket, både når det gjelder sjarmerende steder, restauranter, interiør og hage.

Denne dagen  inviterte jeg med meg to venninner hvorav den ene er reisebloggeren malivasverden. Det hele startet med denne herlige velkomsten til interiørbutikken två fröknar, jeg sier bare; se på de fine prydgressene – nesten svarte – oj, oj.
Og hvem kan ikke la seg bedåre av dette nostalgiske stillebenet.
Her var det utrolig mye variert, jeg angrer allerede for at jeg ikke kjøpte med meg de svarte lysholderne som står oppi glassene gitt.
Men jeg vet om ei som fikk kjøpt med seg en blåblomstret skål/bolle.
Lamper, ojsann, den svarte bordlampen til høyre så jeg ikke før nå, den hadde passet hos meg fra høsten/vinteren av, da blir det nemlig litt mer svart i vår stue.
Det var ikke bare interiør heller, men lekre klær.
Det var Bettina hos Strandflickorna i Lysekil som anbefalte meg dette stedet da Tor og jeg besøkte dem tidligere i sommer. Men på den turen dro mannen og jeg avgårde fra Lysekil lenge før butikken hadde våknet til liv.

Godt var det altså, for mannen hadde neppe blitt veldig oppløftet av å gå i timevis med fruen her.

Så altså; dette er et venninnetursted for å si det sånn.
Kun en og en halvtimes kjøring fra Fredrikstad ‘raka vägen’ så og si.
Jeg kjenner henne som fikk med seg den lekre kurven til venstre i bildet, som når du snur lokket, så fungerer kurven som settbord. Tøff sak.
May-liss i reisebloggen, malivasverden, Signe Kari og Mette i reisebloggen urbantoglandlig.no og hagebloggen furulunden.no
En utrolig morsom tur med skjemt og alvor som det ofte blir når venninner tar seg en skikkelig kosetur.
Två fröknar ligger ved Torp ved avkjøringen til Uddevalla om du skulle lure på det.
Du kan få e-post ved hver ny bloggpost fra Urbantoglandlig ved å legge inn e-postadressen din under ‘Abonner’ øverst på siden. Synes du innholdet i denne bloggposten er fint/interessant, så er det bare hyggelig dersom du deler det med dine venner.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: