0 I Reise

Av og til elsker jeg å komme påsketuristene på Beitostølen i forkjøpet

Det er noe med stillheten og den gode følelsen av å ha hele fjellet for oss selv, bare Tor og jeg og noen ytterst få andre. Vi har opplevd det flere ganger tidligere også, noe du kan se her og her.

Etter å ha krølla det til skikkelig igår, så ble det endring i planene våre. Vi skulle ha gått på langrennski nede på stadion fordi det var varslet mye vind, men så viste det seg at de nye fjellstøvlene Tor hadde kjøpt seg ikke passet til skiene hans. Urghh!! Isjjj!! 

Jeg måtte le av han altså, sånn skikkelig familien Glum på tur. Støvlene var såååå gode å ha på, men hva i huleste hjelper det da når han ikke får ski under beina.

Etter å ha fått noen turer i slalåmbakken og en deilig lunsj på terrassen i leiligheten så foreslo jeg at vi skulle ta oss en tur opp til Garli for å få prøvd langrennskiene
Da hadde nemlig Tor imellomtiden fått kjøpt seg nye skistøvler på salg (de var jaddenimeg dyre nok synes jeg), så da var det ikke lenger noe å si på utstyret.
Gjett om vi var fornøyd med det valget? Tor hadde smurt skiene med klister og det fungerte optimalt. Som du ser har vi fjellet helt for oss selv og påskestemning så langt øyet kunne se, og det var skikkelig langt i går. 
Jeg blir som oftest ganske mør i lårene etter noen turer i slalåmbakken, så det var helt på sin plass å få strukket ut litt på langrennskiene over Garlislettene. Vinden hadde i mellomtiden også løyet en del.
Så summasumarum så kan jeg vel medgi at det som først var et stort irritasjonsmoment på en vakker dag, endte med to fornøyde førpåsketurister ved inngangen til Jotunheimen.
Her kan du ser flere grunner til at vi stadig vender tilbake til Beitostølen, enten sammen med alle andre turister eller mo spikk alene. 
Det er noe med den urbane og landlige fjellandsbyen, Beitostølen. Her får du alt du kan ønske deg, både i form av komfort, som kulinariske smaksopplevelser og sportslige utfordringer. 
Natur overalt. Det er herlig for meg som alltid har latt meg begeistre av den kombinasjonen, urbantoglandlig.
Denne turen er gjort i samarbeid med Beitostølen Resort.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: