0 I Ukategorisert

Advent i forskjellige uttrykk – diy – inspirasjon – interiør – lys

Advent – jeg synes det er en fin tid for ettertanke, men jeg synes nok at det ofte er litt hektisk også. Det skal nemlig ikke stikkes under en stol at jeg elsker å pynte og ordne til jul.

Her får du se tre av mine siste års adventsarrangementer med levende lys, altså fra 2013-2015.
Jeg tar fram min berømmelige banankasse hvor jeg har mye fin pynt som jeg bruker året igjennom, Både til julepynting og til borddekkinger ellers.

Mosen henter jeg på en fast plass i marka tidligere på høsten, så den ligger klar til bruk i garasjen. Kongler og greiner likeså.

Da er det rett og slett ikke så mye mer som skal til. Det er bare ideene det står på, men de kommer som regel sigende når jeg setter i gang med tillagingen.

For to år siden var jeg på et advent-/juleverksted hos Fredrikstad blomster og da ble resultatet et stort tre med kobberpynt. Hvordan jeg lagde det, kan jeg vise deg i et eget innlegg.

Fire adventslys står bakenfor, dels på skjenken og dels oppe i en bankboks som jeg har fått kjøpt brukt.

I fjor gjentok jeg suksessen med å være med på juleverkstedet hos Fredrikstad Blomster. Det er noe med å hente ideer sammen med andre.

Blomsterlise, som hun kalles her i Fredrikstad, er et oppkomme. Hun har drevet blomsterbutikk i mange år og er en artig skrue med massevis av påfunn. Jeg suger til meg både kunnskap og masse inspirasjon.

Det er jo ikke så vanskelig å lage en slik krans, og jeg synes heller ikke det skal så mye til før det blir riktig så adventsvakkert. Fargene kan du bestemme selv, det var bare det at i fjor passet det så usigelig godt med brunt her hos meg skjønner du.
Hvordan ligger du an med tanke på advent da? Har du lyst til å vite mer om hvordan du kan lage en fin krans til jul? Da hjelper jeg deg gjerne med noen ekstra innlegg her på bloggen. Gi meg en tilbakemelding her på bloggen eller på urbantoglandlig/facebook så setter jeg i gang vettu 🙂

Følger du meg på Facebook og Instagram, er du oppdatert på mine skriblerier og bilder til enhver tid.

Du kan også like

Ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: