En liten bit av mitt Fredrikstad på video | UrbantoglandligDet er vel ikke så rart at jeg har lyst til å vise frem litt av mitt Fredrikstad. Den flotte byen som er mitt fødested, og byen jeg er så heldig å ha fått mulighet til å flytte tilbake til, etter å ha bodd 40 år andre steder.


Slik kan det se ut en solrik dag når jeg står på Kråkerøysiden og venter på bussen til hovedstaden. Med båtær i ælva og oversikt over til Cicignon, Gamlebyen, Isegran. Say no more...

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter