Det er ikke vanskelig å være som barn igjen i akebakken på Beitostølen | UrbantoglandligDet er første gang vi har kommet til Beitostølen i vinterferien til så lite snø. Det er nesten ikke til å tro. Nå setter vi vår lit til Meteorologene som sier at det skal dale ned litt snø natt til onsdag.


Men det er ikke nødvendig å fortvile av den grunn. I bakkene og i løypenettet ved stadion fylles det stadig på med ny snø.  

Og i akebakken, som ligger rett på baksiden av leiligheten hvor vi bor, er det helt toppers å være på en solrik dag som denne. Jeg lar meg ikke be to ganger - jeg setter meg gladelig i akebrettet og tar opp konkurransen med 6-åringen. Leken kan du ha i deg hele livet, det velger ihvertfall jeg.

video

Unnavei her kommer jeg (les; vi).


Dessuten er det helt ok med en tur på beina også. Noen bein er i korteste laget til å holde følge med de langbeinte, så da er skuldrene til Tor gode å ha. Utsikten fra skuldertoppen var visstnok også upåklagelig.

Det er nok å finne på selv uten mengder med snø, men i morgen blir det nok en tur i slalåmbakken, og gjett om vi gleder oss til det?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter