Naturens eget forråd - her fra Glufsa, Kråkerøy | UrbantoglandligI år er det 10 år siden jeg flyttet tilbake til min barndomsby, Fredrikstad. Det er så utrolig mye jeg ennå ikke har oppdaget av byen og områdene rundt. Sånt tar tid, spør du meg. Når vi i tillegg har hytte i nabobyen, så går veldig mange av årets fantastiske dager med til å dra dit, og det gir jo også mange gode opplevelser. 

Denne dagen her har Tor og jeg imidlertid hatt verdens beste naturopplevelse, og ikke var det langt å reise heller. Ganske nært der vi bor, faktisk, på tuppen av Langøya.


For en opplevelse! Naturen viste virkelig frem sitt forråd, og hva sola gjør for menneskesinnet, ja det er nesten ikke til å fatte.

Gjett om jeg skal tilbake hit, og attpåtil prøve å bade herfra til sommeren? Yeahhh!!


Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter