Naturen har sin egen melodi - Skjebergkilen | Urbantoglandlig
Noen ganger er naturen stemt slik at vi kan høre alle toner på en gang, som ved tordenvær, storm, snøvær og duskregn.

Men når jeg kan ta turen ned til Sandvika, stranda nær hytta vår, og solen skinner fra skyfri himmel, da er det godt å la  naturens stillhet spre seg i sinnet.


Jeg synes det er nødvendig å ta livet inn og reflektere over alle livets realiteter, det være seg ytterpunktene  som sorg og glede, men selvfølgelig også det som er midtimellom og hverdager som det er mest av for de fleste av oss.

Legge merke til hvordan vannet gir stupetårnet anledning til å speile seg.


Det er ikke de spektakulære lange og omfattende reisene som gir meg gode opplevelser. Det handler ofte om å se naturen i nærområdet, nyte hver stund jeg får suge til meg naturens inntrykk. 

Rett og slett kjenne på naturens goder som ligger rett utenfor stuedøren min. 

Idag skal jeg gå en tur til vakre Isegran sammen med Tor og besøksjenta vår. Vi må holde formen til vi skal på vinterferie til Beitostølen sammen i februar. Det er nemlig noe vi ser frem til og som er litt lenger unna enn Skjebergkilen, som kun er en halvtimes kjøring hjemmefra.


Følg meg gjerne på Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter