Om urbantoglandligSå hyggelig at du titter innom Urbantoglandlig, som drives av Mette Gry Larsen. 
Jeg er utdannet eiendomsmegler MNEF og bor på Kråkerøy i Fredrikstad.

Litt om meg

Nå kan du lene deg godt tilbake, så skal jeg fortelle deg kortversjonen av min arbeidshistorie etter avsluttet eksamen på videregående skole. Jeg ante ikke hva jeg ønsket å bli, så det første som skjedde, var at min søster ordnet en jobbkontakt. Slik startet jeg på det nyetablerte grønnsakstorget i Drøbak.

Den sommerjobben sammen med flere lykkelige sammentreff, var foranliggende årsak til at jeg fikk jobb som meglerassistent i Ås. Jeg valgte etter hvert å studere til å bli eiendomsmegler. I flere år jobbet jeg i Oslo før jeg startet et eget firma i Kristiansand. I 1997 solgte jeg firmaet videre pga egen helsetilstand.

For tiden tar jeg bilder og skriver om reiseopplevelser som jeg er så heldig å få være med på. 

Ikke nøl med å legge igjen spørsmål eller kommentarer du måtte ha, på sidene mine. Det setter jeg stor pris på.

Noen av dere faste lesere har nok lagt merke til at det noen ganger står sponset eller samarbeid på bloggpostene mine. Jeg har nemlig endel samarbeid med ulike aktører innen reiseliv, og da er det et krav om at bloggere skal merke innleggene. Det betyr ikke at meningene mine kan kjøpes. Jeg skriver alltid det jeg mener.

Jeg er ivrig bruker av  Facebook, Instagram, Google+ Twitter, Youtube.


For presse og bedrifter:

Om du ønsker å komme i kontakt med meg for:
  • intervju
  • oppdrag av noen art
  • betalt omtale i bloggpost
  • reklamebannere
så send meg en e-post på metgry@online.no eller ring meg på mobil 98053231

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter