Om urbantoglandligSå hyggelig at du titter innom Urbantoglandlig, som drives av Mette Gry Larsen. 
Jeg er utdannet eiendomsmegler MNEF og bor på Kråkerøy i Fredrikstad.

Litt om meg

Nå kan du lene deg godt tilbake, så skal jeg fortelle deg kortversjonen av min arbeidshistorie etter avsluttet eksamen på videregående skole. Jeg ante ikke hva jeg ønsket å bli, så det første som skjedde, var at min søster ordnet en jobbkontakt. Slik startet jeg på det nyetablerte grønnsakstorget i Drøbak.

Den sommerjobben sammen med flere lykkelige sammentreff, var foranliggende årsak til at jeg fikk jobb som meglerassistent i Ås. Jeg valgte etter hvert å studere til å bli eiendomsmegler. I flere år jobbet jeg i Oslo før jeg startet et eget firma i Kristiansand. I 1997 solgte jeg firmaet videre pga egen helsetilstand.

For tiden tar jeg bilder og skriver små hverdagshistorier og om mine natur- og reiseopplevelser som jeg ønsker å dele med deg. I tillegg viser jeg deg gjerne litt om tidløst interiør som jeg kommer over på min vei.

Med glimt i øyet er vi to bloggere og en blindpassasjer som reiser rundt med ønske om at de beste spasteder/hoteller/spisesteder skal få vise seg fram via Blogg, Facebook, Instagram, Twitter og Youtube. Her finner du oss på Instagram: #plankebyjentene

Ikke nøl med å legge igjen spørsmål eller kommentarer du måtte ha, på sidene mine. Det setter jeg stor pris på.

Jeg er ivrig bruker av  Facebook, Instagram, Google+ Twitter, Youtube.


For presse og bedrifter:

Om du ønsker å komme i kontakt med meg for:
  • intervju
  • oppdrag av noen art
  • betalt omtale i bloggpost
  • reklamebannere
så send meg en e-post på metgry@online.no eller ring meg på mobil 98053231

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Man trenger ikke å være veganer for å besøke Bare Grønt...

Lykkelige søstre på samme sykehjem - det er Fredrikstad det

Hytte på Vesterøys høyde - midt i Hvalerskjærgården.