Borddekking i desember - fra a til å - interiør.
Idag vil jeg vise deg hvordan jeg dekker et fødselsdagsbord i desember.


Ikke alle har et så stort bord som kan romme 20 gjester eller mer, så da tar man det man har, eller låner ett.

Her er det altså hagebordet som har blitt vasket og støvsugd grundig og faktisk stått under tak ute for å tørke skikkelig.


Jeg starter med å dekke bordene med hvit duk og lys, og da jevner ulikheten på bordene seg ganske bra synes jeg.


Så bruker jeg noen små vaser med furukvister fra skogen og hvit asalea. Uansett hva du vil bruke som blomsterarrangement er det viktig å tenke på at de er lave, sånn at vi kan se hverandre og snakke sammen tvers over bordet.

Før jeg i det hele starter med å pynte et bord, så tenker jeg igjennom hvordan jeg vil ha det, hvilke farger det skal preges av, og så er jeg glad i å bruke naturens eget forråd som bidrag, og det er jo god pynt i seg selv synes jeg.


Når selskapet skal være i desember, synes jeg det passer godt med kongler og lerkekvister.


Jeg bruker stadig den berømmelige “Boblevasen” som jeg fremdeles ikke har gått trøtt av. Her er den fylt med kaffebønner, en krokete kvist og en glassfugl både inni og hengende på utsiden
(det er egentlig julepynt, men jeg ynder å bruke dem i mange slags dekorasjoner), kanelstenger, anisstjerner samt litt småtteri fra skogen.


Nå er jo messing trendy igjen, så da var det bare å hente dem fram fra skapet, eller, det vil si, jeg har nå brukt dem hver jul jeg da, for når sant skal sies er jeg slett ikke så opptatt av om det er trendy eller ikke.Det er ikke så mye som skal til, bare du har en plan med det hele. 

Du vil kanskje ha flere glass på bordet samt flere sett med bestikk, men sånn som du ser det her, er det altså her hos oss, denne desemberdagen.


Da gjenstår det bare å tenne lysene og sette seg til bords og synge bursdagssangen for jubilanten!


Følg meg gjerne på Facebook og Instagram.

Kommentarer

  1. Veldig fint bord. Gode ideer, kommer til å bruke noen av dem ja :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så utrolig hyggelig IngerElen. Sånt blir jeg glad av :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter