Advents-/juleverksted - inspirasjon til borddekking - med en sprudlende Blomsterlise

Når jeg skal fortelle deg om Blomsterlise, som er hele Fredrikstads sprudlende og livlige blomsterhandler, så er det hennes kreativitet, utrolige ståpåhumør og evnen til å inspirere meg, med flere, til å dekke bord og pynte opp hjemme.


I denne blomsterbutikken er det så mye mer enn blomster og krukker. Her finner jeg alskens av tilbehør for å kunne dekke et pent bord til alle livets hendelser. 


Denne kvelden får jeg være gjest i butikken hennes for å se når hun dekker to forskjellige julebord. Hun er typen til å holde på i det vide og brede for å fortelle meg om løkens overtreffenhet. Dessuten er ikke alle løk en god løk, det er jo bare å se på størrelsen her det. 

Måten hun serverer budskapet på og holder stemningen oppe, ja, der er hun en ener. Og når jeg blir servert små kanapeer med hjemmestekt ribbe toppet med karamelisert løkchutney (som også fås kjøpt her), da lener ihvertfall jeg meg godt tilbake og tenker at her kan jeg godt være en stund.

Blomsterlise har en egen blogg hvor hun legger ut noen spisse kommentarer til livets viderverdigheter. 

Her viser hun oss også når hun lager de beste matrettene du kan tenke deg og har dessuten en måte å skrive på hvor du kan kjenne deg igjen i det hun skriver og ofte også få deg en god latter.


Det er en estetisk nytelse å stikke innom butikken hennes. Og om du ikke skulle ha noe akkurat den dagen, så er jeg nesten sikker på at du går ut døren og tenker at hit må jeg komme tilbake. 

For å hente enda mer inspirasjon og tilogmed kjøpe med deg noe som du er helt sikker på at du trenger. Enten det er noe i blomstersjangeren eller ett eller annet tilbehør.


På denne tiden er det jo selvfølgelig massivt av duppeditter og sånt som har med julen å gjøre. Det er som regel flere juletrær som er pyntet her inne, som for å gi deg den inspirasjonen du trenger til julepyntingen.


Vi besøkte blomsterbutikken som et ledd i en rundtur i Østfold og som to bloggere og en blindpassasjer liker å kalle "Vi vil gjeste ditt hus". Sjekk ut Instagram for å se hvem vi allerede har besøkt under #plankebyjentene. Bare for moro skyld og fordi vi liker å ta en titt på de fasilitetene vi synes skal få lov til å briljere i bloggene våre.

Jeg var en tur innom Fredrikstad Blomster i fjor også - for å ta bilder så flere enn meg kan bli inspirert. Har du lyst til å se fjorårets bord, så er du velkommen til å titte her.

Hvis du har lyst til å sjekke ut bloggen hennes, Blomsterlise, så vil du få mang en fornøyelig leseropplevelse.

Her kan du se bilder fra hagen hennes, som jeg var så heldig å få ta bilder av i sommer.

Adventshilsen Metteutenflette

Følger du meg på Facebook og Instagram, er du oppdatert på mine skriblerier og bilder til enhver tid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter