Tidløst interiør, hva er det?


Det er nesten så jeg angrer litt på at jeg ikke tok vare på seksjonen i teak, som mine foreldre hadde i min oppvekst. Den minnet litt om String hyllesysten som er så populært nå.

Men den gang ei. Jeg har en stor forkjærlighet for møbler fra 1960-tallet, så da vi flyttet inn i vår nåværende bolig, ble det aktuelt å finne en skjenk som skulle stå under dette vinduet. Jeg ville selvfølgelig ha en brukt en, originalt -60-tall skulle det være.


Etter noen rundturer til forskjellige bruktbutikker i Fredrikstad, dukket denne finingen opp. Den var dessverre så stygg i teaken at den måtte males. Jeg valgte fargen Marakech i det salige året 2012.

I disse dager er skjenken malt på nytt og det i matt svart. Jeg vurderte dempet svart, men så synes det var litt grått i det, så jeg tok ikke sjansen.


Nå har imidlertid tiden kommet til at vi har bestilt ny spisestue, og det kan jeg fortelle deg at det er første gang i mitt middelaldrende liv. De få gangene jeg har kjøpt spisestue så har det vært brukt.

Vi (les:jeg) har ønsket å få inn litt mer svart i interiøret i og med at det er mye brunt her fra før, og jeg er på en måte ei litt svart dame (ikke inni, men utenpå, sånn i klesveien). 

Bordet som er i produksjon nå, er i heltre, villeik med understell i svart oljebrent stål fra Naver Collection i Danmark. Det er 210 cm langt og har i tillegg to ileggsplater. Så her skal det bli plass til alle som vil holde oss med selskap for å si det sånn :)

Så er det konjakkfargete Dolphin lærstoler fra Dan-Form i Danmark. Ikke visste jeg at konjakkfargen er neste års trendfarge, hehe. 

Skikkelig blink!! 


Mitt lille utsagn:

Venter jeg lenge nok så er interiøret hos oss skikkelig trendy igjen. Denne gangen slipper jeg å vente lenger enn enn til at 2016 bikker over i 2017 før det er skikkelig trendy her hos oss, tudelidei!

Det er vel det som i bunn og grunn kan kalles tidløst interiør. Noe som varer.


Jeg hadde håpet å få det nye bordet i uke 48, men det er dessverre forsinket. Men pøh! Det er jo kun et bord, så det gjør ingen ting. Det er bare det at det ser litt rart ut med den gamle spisestuen nå når jeg har endret farge på skjenken. Men verre enn det er det dog ikke ;)

Det er fint hvis det kommer før jul, for jeg har gledet meg til å dekke bord uten at det må brukes duk for at det skal se greit ut.

Gledelig jul blir det nok, uavhengig av bordet. 

Har du noen småsmå gleder i hverdagen og som handler om interiør? Veldig hyggelig hvis du deler noen av dine interiørtanker med meg.


Følger du meg på Facebook og Instagram, er du oppdatert på mine skriblerier og bilder til enhver tid.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Far/datter-tur til Galdhøpiggen på en av årets mest solfylte dager - for en fantastisk opplevelse

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter