På tur til Gøteborg - og restaurant Natur...




...da jeg var på hagetur til Skåne i begynnelsen av juni fikk jeg også oppleve flere utrolig koselige spisesteder hvor det legges vekt på kortreist og økologisk mat...


...og denne lille, søte restauranten ble åpnet våren 2016...
...her gjorde betjeningen sitt beste for at vi skulle trives...
...så før forretten ble servert fikk vi denne skjønne glasskrukken med litt grønnsaker og en dressing til...

...man blir rett og slett varm om hjertet av slik omsorg...


...og denne lekre saken er altså hvit asparges sammen med syv andre ingredienser...


...og til hovedrett valgte min reisevenninne og jeg forskjellig;...
...jeg fikk servert lam med rødbete og syv andre ingredienser...
...når restaurantens drivere evner å servere middag på denne måten, opplever jeg som oftest at maten er særdeles god...

...det har nok med pasjonen for sitt kokkeyrke som gjør at det smaklige ofte henger sammen med det visuelle uttrykket...


...og her ser du reisevenninnens valg...


...og desserten var rabarbra...
...og for å vise hvor mange små detaljer som er brukt for å få fram denne godbiten så får du listen her:

Inkokt rabarber
Krossad maräng
Rabarber kompott
2x Rabarbercurd, 1 med rabarber och citron, 1 med rabarber och brynt smör
Filmjölksglass smaksatt med vanilj
Consumé på rabarber och fläder
Toppat med ett riv på getyoghurt smaksatt med timutpeppar

...er ikke det granne rart at det smakte fortreffelig...


...en liten, litt uanselig restaurant, men med en variert og utrolig smakfull meny...


...turen til Skåne i juni 2016 ble gjort i samarbeid med Visit Sweden


Følg meg gjerne på FACEBOOK OG INSTAGRAM, linkene finner du på høyre side i bloggen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Man trenger ikke å være veganer for å besøke Bare Grønt...

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter