Kylling og ovnsstekte grønnsaker...



...det er bare om å gjøre å benytte den fantastiske grønnsakstiden vi har nå...
...jeg bruker sååå mye grønnsaker og restene når det er skrelt går rett i kompostdunken vår...
...og blir til de fineste komposten jeg sprer om meg med i Furulunden...


...jeg putter masser av grønnsaker i en ildfast form med lokk på...
...tilsatt litt olje - raps eller oliven, salt og pepper...
...og du; bønner, brokkoli trenger ikke så lang tid i ovnen som rødbeter og andre rotgrønnsaker, så de kan du vente 15 minutter med før du legger inn i ovnen...

...jeg synes det er så utrolig mye god smak i grønnsakene at jeg ikke trenger å finne på 'noe lurt' når det gjelder krydder...
...men det er jo opp til hver enkelt da...

...salter og peprer og braser kyllingfileter fra StangeKylling litt i pannen...
...etter at grønnsakene har stått inne i ovnen 35-40 minutter med lokket på så lar jeg filetene ligge på toppen av grønnsakene i ca. 18 minutter...
...og da uten lokk...

...yum, yum...



Følg meg gjerne på FACEBOOK OG INSTAGRAM, linkene finner du på høyre side i bloggen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Man trenger ikke å være veganer for å besøke Bare Grønt...

Minst 10 gode grunner til å ha Beitostølen som reisemål

Norsjø Ferieland - en fin base for mange aktiviteter og severdigheter